Različno Možganov Plug Auto Zamenjava Pribor za EF Serije 33117525064



  • €7.26 €14.22

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

OEM ŠT.:

33117525064

Poreklo:

Celinska Kitajska

Izmenjave Številka Dela:

6004178


Opis

Značilnosti:

OOTDTY

Enostavno Vzdrževanje različno možganov plug je običajno nahaja na različno stanovanj, ki se uporabljajo za odstranjevanje starih ali kontaminiranih različno oil.By odpiranje možganov plug, lahko uporabniki preprosto odteče iz odpadkov diferencial olje, olajšuje zamenjavo in vzdrževanje diferencial olje.

Zaščitite Vaš Različno V navzoči različno možganov plug zagotavlja dobro kakovost notranjega olje v različno.Redno spreminjanje diferencial olje lahko učinkovito odstranite vloge, kovinski delci, in druge nečistoče, zmanjšanje trenja in obrabe, in podaljšuje življenjsko dobo različno.

Primerna za Avtomobilske Navdušence Ta visoko kakovost različno možganov plug tesnilo Tesnilni obroči, ki je namenjen za avtomobilske navdušence ki cenijo ustrezno vzdrževanje in želite zagotoviti longevities njihove razlike.

za Avtomobilske Delavnice Ali ste poklicni mehanik ali DIY navdušenec, to je različno možganov plug tesnilo Tesnilni obroči, je treba imeti orodje za diferencial olje spremembe in vzdrževanje v avtomobilskih delavnicah.

Trpežne in Zanesljive Narejeni iz visoko kakovostnega kovinskega materiala, to je različno možganov plug tesnilo Tesnilni obroči kaže odlično korozijsko odpornost in trajnost.To je bilo natančno proizvodnjo in strogo testiranje, da se zagotovi stabilen in zanesljiv predstave pod različnimi pogoji, ki zagotavljajo dolgotrajno zaščito za vaš različno.

Specifikacije:

Material: Kovina

Velikost: Cca. 3x3cm/1.18x1.18in

Paket Vključuje:

1x Različno Možganov Plug

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki