Motorno Kolo, Mobilni Telefon, Držalo Za Mobilni Telefon, Držalo Za Motorno Kolo S Soncem Odtenek Nepremočljiva Telefon Stojalo Z Nastavljivim Kotom



  • €1.34 €2.12

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

Poreklo:

Celinska Kitajska


Opis

Ta kolesarski nosilec za telefon, ki je kot nalašč za zunanjo uporabo!Sunproof in rainproof, izdelane iz visoko kakovostnega kompozitnega najlon - ta izpolnjuje vse vaše potrebe!Imetnik zavrne sončno svetlobo, odseve, ki je enostaven za vidi vaš telefon, zaslon.S svojo modno oblikovanje, ostati varen in videti dobro, medtem ko kolesarjenje!

Projekt Tip: Motorno Kolo, Mobilni Telefon, Držalo Nedelja Klobuk

Izdelek material: najlon

Barva: Črna

Ščitnik proti soncu premer: o 0.75 cm/0.3 cm

Značilnosti izdelka: videz luštna, soncem in dežjem, kota prilagoditev

Seznam Vsebine:

1* Električna Kolesa Telefon Holde

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vremensko Design: Featuring klobuk pokrov, da vaš telefon varen pred dežjem in soncem, naš Kolesarski Nosilec za Telefon, ki povečuje stojalo življenjska doba in ščiti napravo pred toplotne poškodbe.Uživajte zanesljiv in trajen nosilec za telefon, v vseh vremenskih razmerah.

2.Dolgotrajna Zaščita: Izdelani z visoko kakovostjo kompozitni najlon, ta kolesarski nosilec za telefon, ki zagotavlja izjemno trpežnost in zanesljivo delovanje.Njegov vpliv odporni na oksidacijo-upočasnjuje zasnova zagotavlja dolgotrajno uporabo in prilagodljivosti različnih razmer na cesti.

3.Prilagajanja: S sposobnost, da se zavrti celoten 360 stopinj, naš kolesarski nosilec za telefon, ki omogoča priročno, nastavljiv kota, da izpolnjujejo vse vaše potrebe na prostem.

4.Izboljšanje Prepoznavnosti: Z našo kolesarjenje držalo, ni več treba skrbeti, da vplivajo na svojo vizijo, medtem ko dostop do telefona.Njene anti-glare premaz zavrača sončno svetlobo, odseve in izboljša vidljivost zaslona, ki vam daje moteča-free ride.

5.Priročno: Ta kolesarski nosilec za telefon je super ideja za darilo za vsako kolo ljubimec, saj ima moden videz in univerzalni dizajn, ki ustreza večini pametne telefone in se lahko enostavno namesti na motorna kolesa ali električnih vozil.

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki