Zložljivi Luč Stojalo Pole Kamp Svetilka Nosilec Z Okroglo Osnovo Izmenljive Prenosno Kamero V Živo Stojalo Za Na Prostem



  • €6.35 €9.77

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

Poreklo:

Celinska Kitajska


Opis

Z univerzalno 6 mm nit vmesnik, preprosto pripisuje fotoaparati, mobilni telefoni in druge naprave.Odstranljiva svetlobe pole je enostaven za prevoz in shranjevanje kjerkoli, zaradi česar je kot nalašč za outdoor adventures.

Izdelek material: železo + aluminij zlitine + nerjavečega jekla

Velikost izdelka: 9.6x18cm/3.77x7.08in

Teža izdelka: 202g

Izdelek scene: zunanji/notranji

Seznam Izdelkov:

taborjenje luč držalo, stojalo*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zanesljiv in Močan: To ne deformira skozi čas, ki zagotavljajo zanesljivost pri uporabi.Anti-rja aluminijevih zlitin lahkih pole je neverjetno vzdržljiv in se lahko kosajo tudi v najtežjih vremenskih razmerah.

2.Prilagodljiva uporaba: fleksibilno uporabo naše zložljiva luč stojalo za palico omogoča ločitev v zgornji in spodnji deli.Odstranljiva svetlobe pole udobno prilagodi višino in kota, kot nalašč za razsvetljavo do vaše strani, dvorišče, ali garaži.

3.Prilagodljiva velikost: Z univerzalno 6 mm nit vmesnik, naš zložljiv luč stojalo za palico je popoln seznanjanje za različne kampiranje luči.Prožen design vam omogoča, da ustvarite edinstven kamp ambient, ki se ujema vaš prostem vibe.

4.Spustiti Vaš Potencial: zložljiva luč stojalo pole širi svoje možnosti s tem, idealno za notranjo dekoracijo in na prostem odprav, kot so pikniki, taborjenje in pohodništvo.

5.Prenosna in praktična: Boste imeli enostaven za izvedbo rešitev, ki ne zasede prostor.Kot nalašč za kampiranje ali aktivnosti na prostem, to je lahek in enostavno krat gor, ko ni v uporabi, tako da ga lahko shranite, kjer morate.

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki