Nepremočljiva Avto Pnevmatike Glu Gume Kaljenega Lepilo Lepilo 480s Instant Lepilo Črno Lepilo Za Škornje Quick Dry Avtomobilske Lepilo 20 g



  • €5.36 €10.73

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

Poreklo:

Celinska Kitajska


Opis

Opis:

Varen in enostaven za uporabo: Ta Pnevmatike Popravila Lepila je nenevarne in negorljive z okolju prijazno formulo plus, da ne držijo za roke.

Hitro Popravilo in Sušenja: deluje tudi v vse vrste pnevmatike z močan oprijem, tubed ali tubeless.

Vodoneprepustnost, temperaturno odporni: Voda repellant ne razletijo z vodo.

Širok spekter uporabe: lahko se uporablja za različne vrste pnevmatik in drugih vrst stvari.

Značilnosti:

Ime: Pnevmatike Popravila Lepilo

Zmogljivost: 20 g

Seznam:

1*Popravilo Pnevmatik Lepilo

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【High-Grade Sestavine】 pnevmatike popravila lepila je izdelana iz visoko kakovostnih sestavin, visoko-zasičenost črno je blizu pnevmatike barvo in popravilo znamke niso očitne.

2.【Super Viskozne】Druga lepila so le kratkotrajna ali celo lepljiv, ampak naše gume, lepila lahko vedno ostane lepljiv, zaradi česar vaše pnevmatike, in obrti stabilno in lepo.

3.【Nepremočljiva Formula】avto pnevmatike lepilo sprejme nepremočljiva formula, tako da vam ni treba skrbeti, da ne uspejo na deževne dni.Eno steklenico je dovolj za dolgo časa, kar vam prihrani veliko denarja.

4.【Široko Uporabo】 Primerna za lepljenje gume, pnevmatike, DIY obrti, igrače, izdelki iz gume robovi, cevi iz gume, gume izdelki, itd.To se lahko uporablja za lepljenje med gume in gume, gume in drugih materialov, kot so guma in pp, izdelki iz gume in kovine, gume in lesa.

5.【Priročno za Uporabo】črna mehka guma obliž lepilo, ki je prožna in elastična, z nizko vonja in ne bo poškodbe pnevmatik.Vgrajen iglo design je enostavnejši za uporabo in shranjevanje!

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki