Motorno Kolo Prestavna Ročica Pokrov Motornega Kolesa Prestavi Palico Gume Rokav Ne Zdrsne Ne Zdrsne Motocikla Stopala Ploščica Pedal Kolo Dodatno Opremo



  • €2.50 €5.00

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

Element Širina:

2cm

Postavka Višina:

2cm

Vrsta Materiala:

Gume

Ime Modela:

Transformator gume rokav

Postavka Vrsta:

Noga Počiva

Element Teža:

20g

Postavka Dolžina:

5cm

Poreklo:

Celinska Kitajska


Opis

Bullet Točk:

1.za Zmanjšanje Dnu Obrabe: motorno kolo Prestavna Ročica Pokrov je izdelan iz kakovostne gume material.Prestavno ročico pokrov ima nedrsečo trak na površini za učinkovit anti-slip zaščito.

2.Ročno Cut :motorno kolo s Pedali Kritje je super prijazno za nas za uporabo.Na primer, lahko ročno prerežite, da je dolžina, ki jo želite.Torej, pridi za uporabo naših proizvodov zdaj.

3.za Večino Motocikel: motorno kolo prestavno Ročico Kritje je super uporaben izdelek, ki ga lahko uporabite Motocikel prestavno Ročico Kritje samozavestno.Ker Motocikel prestavno Ročico Pokrov je primeren za večino koles.

4.Enostaven Za Namestitev: motorno kolo, Orodje, Dvigalko Kritje je zelo enostaven za namestitev, vas bo končano v nekaj minutah.Tako imate lahko odlično uporabniško izkušnjo, če uporabljate naš izdelek.

5.Moški Darilo: motorno kolo, Orodje Pokrov Menjalnika je izbira veliko darilo za nas, da izberete.In lahko izberete pošlji motorno kolo, Orodje Transformator Kritje vaših očetov, fantje in možje.

Opis:

Motorno kolo, Orodje Transformator Kritje je praktično darilo, ki izbira, in ga lahko pošljete na vaši očetje, možje, fantje in motorna kolesa uporabniki, in naše izdelek je zelo enostaven za namestitev, lahko končano v nekaj minutah.

Specifikacija:

1.Material: lepilo

2.Ime: Transformator gume rokav

3.Barva: Črna re

Seznam Vsebine:

Motorno kolo, Orodje Pokrov Menjalnika*1pc

Opombe :

1. Zaradi svetlobne učinke in snemalnih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki