Leseni Zložljivi Zunanji Piknik Mize,Nov Prenosni Mini Lesene Piknik Mizo,Pokrit Piknik Kozarec Vina Imetnika


  • Kategorija: Pohištvo
  • Koda Izdelka: b11599
  • Razpoložljivost: Na zalogi

  • €12.24

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

Poreklo:

Celinska Kitajska


Opis

Leseni Zložljivi Zunanji Piknik Mize,Nov Prenosni Mini Lesene Piknik Mizo,Pokrit Piknik Kozarec Vina Imetnika

[Non-slip Gradivo]:Zunanji vina tabela je izdelana iz visoko kakovostnega lesa, okusa, trajna, gladka in ravna.Po temeljitem meritev, stekla, ne bo padel na mizo, da bi vam prijetno doživetje.

[Premišljen Design]:Naša zunanja zložljiva vino, mize, mize in deležev zavzamejo zelo malo prostora.Privijte vijake, s katerimi je lažje shranjevanje in prevoz.Na kocki je lahko podpirajo delovna miza v različnih terenih, in jedilno mizo je mogoče zložiti za vaše udobje, ko greš ven.

[Zunanji Prenosni Vina Tabela] Travnate glades so kot nalašč za izleta, a nikakor ne kot nalašč za vodenje vino čaš in odprte steklenice pokonci.Prenosni piknik mizo,pameten zložljiva miza je zasnovan tako, da imajo vsi elementi klasične piknik: dva kozarca, vina, steklenica, in ploščo polno vaš najljubši seznanitve.

[Široko Uporabo]kot Nalašč za na prostem vinskih festivalih, družinski pikniki, taborjenje, na plaži ali le miren večer v vašem dvorišču!Palica potisne v zemljo z malo truda.Deluje v travo, umazanijo in peskom.

[100% Band nova in visoke kakovosti]Visoko odporne na Obrabo in trpežnost

Velikost: 40 x 20 cm

Razširjena velikost: 30 x 20 cm

Neto teža: 160 g

Barva: les barva

Material: leseno

Vsebina Paketa:

1 x zložljiva miza

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki