#mojabaeba & poletje

Zakaj ima poletje tak čar in ga vedno vse tako nestrpno pričakujemo?

  • Lahko, da je kriv sonček in dejstvo, da nas le ta napolni z energijo, nam da zagon in veliko pozitivnega počutja.
  • Lahko, da komaj čakamo zaslužen oddih na morju, s poležavanjem na plaži, dobro družbo in odklopom možganov.
  • Lahko, da nas čaka nepozabno poletje polno zabav s prijateljicami in norih dogodivščin … mogoče nova ljubezen … ;)

Kakorkoli – Baeba obožuje poletje. Obožuje sonček in višje temperature. Obožuje poletno garderobo, saj nam ta pušča veliko več svobode. Obožuje branje knjige na plaži. Obožuje večerne sprehode ob morju. Obožuje sprehode s kužki ob 5ih zjutraj, ko ni žive duše in je zrak še svež. Obožuje občutek ko se posušiš po kopanju in te sol “cuka”.

poletje5

Kaj pa tebi pomeni poletje? Kaj najraje počneš v teh vročih dneh?

Saj vem, da vas veliko pomisli tudi na to, kako grozno je ko po družabnih omrežjih gledamo dopustniške slike drugih, medtem ko se “cmarimo” v službi, ker tista zastarana klima ne zmore več te mestne pisarniške vročine. Ampak, Baeba ne mara jamranja. Še vedno se najdejo lepi poletni trenutki, ki prinašajo lepe spomine. Pa tudi če je to kepica sladoleda po službi, mrzel tuš ko prideš domov s pregretim avtobusom ali pa kavč v zavetju domače klime :)

Za naju je to sicer tudi obdobje ko bova trdno in pridno delali, da bodo v jeseni vidni novi rezultati – Baeba za leto 2017, pa še nekaj drugega ;)
Ampak nič hudega, saj to obe počneva z velikim veseljem. Ni lepših trenutkov kot brainstormanje ob kavici na sončku, “služben” klepet ob lahkotnem poletnem kosilu in nazdravljanje na nove uspehe z “virgin” mojitom!

Da bo poletje še bolj vroče in vznemirljivo sva pripravili tudi nagradno igro. 5im srečnicam bova podarili Baebo za leto 2017 po izbiri :D (ko bodo te seveda do konca oblikovane, natisnjene in izdelane) Že sodeluješ?

poletje6Kaj ti je storiti? Z nama deli svoj najljubši poletni utrinek. Na svoj Facebook zid ali Instagram profil objavi fotko, ki lahko ali pa tudi ne (če mogoče še nikoli nisi nakupovala v najini trgovinici) prikazuje Baeba produkt (rokovnik, blokec, …) in v opis ob tej fotki vključi še hashtag #mojabaeba :D
To je vse. Komaj čakava, da vidiva kakšno je tvoje poletje (pa četudi to pomeni, da moraš biti v službi, kjer se še vseeno znate sprostiti, zabavati in uživati poletje). Žrebanje bo predvidoma 1. septembra.
Da pa ne boš samo ti ta, ki bo z nama delila poletne dogodivščine, ti razkrivava kako je pri nama zgledal delček poletnega dopusta.

Baeba Iota je Špelo peljala v Premanutro, kjer je neizmerno uživala v raziskovanju plaže in občasnemu ohlajanju v morju. Ja vroče je bilo!

poletje1Najlepše pa je počivati in se sončiti ob lastnici na brisači. To je pravo pasje življenje! (kot prava whippetka se mora dobro pogreti zaradi vitke linije)

poletje2

Baeba Connie pa je s svojim bratcem Buck-om in Ano odšla malo nižje v južno Dalmacijo, najprej na Korčulo, potem pa še na delovno/kreativni oddih na Pelješac.

poletje4 Saj zelo rada plava (zaradi malce več meska, jo ne zebe tako hitro), raziskuje in zganja norčije, ampak kot prava biglica najraje počaka, da bo kaj dobrega za jest. Od morskih specialitet ima najraje ribe, rake, školjke, ribe, rake, školjke, aja … vse no :D

poletje3Upava, da je tudi tvoje poletje kar se le da lepo, polno zabavnih trenutkov in sončnih žarkov.
Komaj čakava, da ti razkrijeva vse nove Baeba naslovnice, njeno prenovljeno vsebino ter seveda nekaj novega, kar pa bo zaenkrat ostalo še skrito. Baeba ima namreč rada tudi presenečenja! Ti ne?

Lep sončen pozdravček
Ana & Špela

Pusti sporočilo