Baeba in njena zgodba

slika5 Pravijo, da ima vsak konec nov začetek. Me pa pravimo, da ni nikoli konec. So samo spremembe, ko je treba dati kakšne projekte na čakanje, ko mora kakšna odločitev še dozoreti oziroma ko mora priti pravi trenutek.

Tako se zgodba Baebe ne konča, samo spremeni se. Dobi nov, bolj zrel pogled na svet, okrepitve v ekipi in nov bolj šik izgled. Baeba obstaja že od zgodnje jeseni 2014 in v temčasu smo se veliko naučile, spoznale slabosti in prednosti poslovanja, postale močnejše in se še bolj prepričale v to, da si resnično želimo, da Baeba uspe in da to kar delamo, delamo dobro. Ampak smo si vseeno obljubile, da bomo to počele še boljše!slika2

Zgodba Baebe se je začela z dvema mladima »štajerskima« (priseljene gorenjke in zasavke) podjetnicama, ki sta imeli željo ustvariti nekaj svojega. Ana in Kristina sta se tako podali na pot v neznano. Z bolj malo znanja in izkušnjami o lastni spletni trgovini je šlo vse dokaj »sproti«, tudi naučili sta se marsikaj na precej boleč način. Ampak odločnost in velika želja sta kljubovali vsem malim neuspehom, visokim oviram in občasni nesigurnosti. Življenje nepredvidljivo in vedno znova se pojavijo nove priložnosti in nenačrtovane ovire, zato se je situacija za ekipo Baebe nekoliko spremenila. Ena Baeba bo svojo pot nadaljevala preko meje kot odlična marketingarca v mednarodnem podjetju, druga pa bo zgodbo Baebe kot samostojna grafična oblikovalka nadaljevala v prestolnici s super novimi okrepitvami, saj toliko novih idej ne bo sposobna uresničiti sama. Pa svež veter v jadra vedno prav pride. Vse te spremembe ne pomenijo nobenih koncev in začetkov. Le to, da Baeba raste, se razvija in obeta super stvari.

In tukaj sva Ana in Špela. Najlažje in najhitreje bi zgodbo razložila s tem »koncem in začetkom«. Nekoč sošolki v srednji šoli, kot rit in srajca, dokler ena ni odšla študirat na drug konec Slovenije. Sčasoma sva popolnoma izgubili stik. Ampak saj to ni bil konec. Mogoče je samo moralo biti tako. Da se lahko čez 10 let združiva, obe bolj zreli, polni dobrih in slabih izkušenj in še bolj odločeni, da ostaneva super prijateljici, si pomagava, se podpirava in seveda – skupaj nadaljujeva zgodbo Baebe, jo še izboljšava in zgradiva nekaj neverjetnega.

slika4Dve oblikovalki pod eno streho, ena z veliko izkušnjami v prodaji in socialnih omrežjih, druga z neverjetno zakladnico znanja o tiskovinah in strokovnjakinja za pogajanja. Obe pa v prvi vrsti ženski z veliko problemi (zdravstvenimi, ljubezenskimi, garderobnimi, … življenjskimi). A vseeno močni, pozitivni, nasmejani, rahlo drugačni, posebni … no, odpičeni! Ljubiteljici narave, dobre zdrave hrane, vsega lepega in seveda KUŽKOV!

slika6

Obljubiva lahko samo, da vas čaka veliko novih luštnih baebastičnih stvari. Veliko koristnega kar naju je življenje naučilo bova delile z vami. Spoznamo pa se na naslednjem Baeba dogodku ;)

P.s.: Naša Kristina pa bo še vedno poskrbela, da bodo Baeba dogodki še vedno tako okusni in damski kot so bili do sedaj ;)
Več o prenovi podobe pa lahko prebereš tukaj.