Promocija
komplet1
komplet3komplet4komplet2

Super komplet

27,50 € 23,20 €

Ulitimativen komplet za najboljšo organizacijo!
Poskrbel bo za organizacijo tedna (delovnega, študijskega, upokojenskega, …), načrtovanje nakupovanja in uspešno predajanje sporočilc ;)

Komplet vsebuje 3 super Baeba blokce:

“Danes” je 60-listni blokec za vsa tvoja opravila in obveznosti. Tako boš vedno na tekočem, kaj vse moraš storiti tekom dneva, koga moraš poklicati in kam vse poslati najbolj pomembna e-mail sporočila. Velikokrat je treba tudi kaj na hitro zapisati kajne? Najboljše če imaš vse zbrano na enem mestu ;) točno tam na tvoji mizi pod tipkovnico, kjer te bo najmanj motilo. Seveda smo poskrbele tudi za majhen prostor na katerega boš lahko risala “čačke” med telefonskimi pogovori ;)

“Nakupi” je 60-listni blokec za načrtovanje nakupovanja – ali je to le sobotni nakup “špecerije” ali pa menjava celotne poletne garderobe. Tako boš iz trgovine vedno prinesla vse kar potrebuješ (no ponavadi še kaj več). Ker sami veva, kako je, ko včasih pozabiš tisto najbolj osnovno, a najbolj pomembno stvar, samo zato, ker smo raztresene, pozabljive, preobremenjene ali zaljubljene do ušes :D Ta blokec je super pomočnik v kuhinji, kjer lahko že čez celotni teden sproti dopisuješ kaj vse moraš kupiti v soboto zjutraj.

“Sporočilce” je 60-listni blokec za puščanje prijaznih sporočilc nekomu drugemu (ali pa sebi če rabimo malce discipline). Njegova uporabnost je vestranska – lahko sporočilce pustiš fantu, ki res vedno “pozabi” odnesti smeti do kesona, ali pa pozabljivemu očetu, ki mora zdravnici nujno odnesti izvide. Zakaj ne bi sodelavki prijazno povedala s sporočilcem, da mora do jutri dokončati projekt, ki se vleče že predolgo ali pa možu dopovedati naj že razmisli kam bosta šla letos na dopust? :)

P.s.: poleg kompleta dobiš še kuli, da bo zapisovanje lažje ;)

Plačilo je možno samo po predračunu.
Poštnina za ta komplet znaša 4,20 €.
Rok dostave je 2-7 delovnih dni po prejetju plačila.

Samo še 3 na zalogi

Kategorija: .

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Pusti sporočilo