milo3
milo5milo15milo12milo7milo8milo9

“Roka roko umije” – Sivka

4,20 €

Roka roko umije. To milo pa poskrbi za lepo kožo celotnega telesa & obraza.

Milo je ročno izdelano iz čistega olja hvarske sivke. Narejeno je v skladu s starodavno tradicijo, ročno izdelano in rezano, brez aditivov in umetnih barvil. Sivka in oljčno olje sta zaradi svoje vsebnosti učinkovita pri problematični koži, pomirjata in sproščata, osvežita in negujeta. Sivka deluje pomirjujoče in antiseptično, posebaj pri problemih z aknami, dermatitisom in opeklinah. Priporoča se proti nespečnosti in stresu.

NOVO!! Milca tokrat najdeš v novi lični embalaži, na katerih pa so tudi posebna posvetila, če želiš milo nekomu podariti. Nekaj primerov si lahko ogledaš v galeriji izdelka. V meniju le izberi opcijo, ki jo želiš na ovoju. Milce lahko personaliziraš z imenom, tako, da ga vpišeš v opombe pri naročilu. Recimo: Moja najdražja Ana :)

Tokrat smo se odločile za hrvaška mila. Zakaj, če pa je Baeba Slovenka in podpira domače produkte? Ker poznava Marina, ki živi v Sloveniji. In tako podpirava njega in njegovo družino, ki ohranjajo tradicijo v podjetju Brač fini sapuni.
In ker tudi oni podpirajo slovensko. Prekrasno embalažo jim izdelujejo v tiskarni R-tisk, ki skrbi tudi za naše tiskovine.

Plačilo je možno samo po predračunu.
Poštnina za paket znaša 0,95 €.
Rok dostave je 2-9 delovnih dni po prejetju plačila.

Počisti izbiro
Šifra: Ni na voljo. Kategorija: .

Dodatne informacije

Posvetilo

roka roko umije, draga mami, moja najdražja, najboljša prijateljica, moja draga “ime”

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Pusti sporočilo