Blima za Baebo

Tudi na to sva že en čas namigovali. In tukaj je ♥

blima5Našli sva jo. Ubistvu je ona našla naju.
Kakorkoli že. Preden “prilimava” kar opis, ki nama ga je poslala ona, bi sami dodali, da je to punca, s katero bi lahko na kavi sedeli ure in ure, saj kar poka po šivih od idej, energije in prijaznosti.

blima1
Pa saj tudi ve poznate tisti občutek, ko se z nekom “zaštekaš” že ob prvem srečanju. Kdo pa je Blima? Ja, Donna. Le nekaj besed, s katerimi bi jo opisali midve: simpatična, energična, prijazna, cuker, pridna, delovna, kreativna, naspidirana, točna, luštna, mlada, športnica, ljubiteljica živali, … pa še bi lahko naštevali.
Pa naj več o sebi pove kar sama:

Sem Donna Blimen, prijazna, nasmejana, polna energije, športnica, umetnica in ustanoviteljica Blime. Nadimek Blima, je dobila že moja mami v osnovni šoli, kateri se je prijel tudi mene. Izhaja pa iz najinega priimka ;)
Moja ustvarjalna pot se je začela že v osnovni šoli, ko sem bila pri babici na počitnicah in videla v kotu star šivalni stroj na katerega sem si strašno želela šivati. Tako me je babi vzela v naročje in mi pokazala ravni šiv ter kako poganjati stroj, in tako sem začela :). Resno ustvarjanje pa se je začelo v srednji šoli. Zaključila sem modni oddelek na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani, kjer sem dobila vso šivilsko znanje in ga izpilila :).

blima3Šivanja se je naučila na “Singerci” iz slike. Punca pa tudi dobro peče.

Ker prihajam iz športne družine in je prehrana športnikov zelo pomembna, sem po srednji šoli nadaljevala študij v tej smeri, da bi pridobila znanje še iz tega področja. Kot sem že omenila, moja družina je zelo športna. Mami in ati trenirata triatlon, jaz pa sem do srednje šole plesala sedaj pa tečem na dolge proge. Trenutno se pripravljam na maraton, jap na 42.195 km, ki bo v Ljubljani zednji vikend oktobra, že zdaj se mi tresejo kolena :D. Kadar pa ne tečem, pa s fantom skočiva na kakšen hrib ali dva.

blima2

Ker sem punca, ki ima polno glavo idej in ne mora biti na miru sem se odločila, da začnem uresničevati sanje iz srednje šole. Vedno sem si želela delati s tekstilom, oblikovanjem in volno. Zato sem se lanskega oktobra vsedla na kavč in začela plesti svojo prvo kapo. Vendar je bilo zime kaj kmalu konec, in sem poprijela za šivalni stroj ter začela šivati. Najprej sem naredila torbo za materinski dan, saj nisem imela ideje kaj bi podarila mami, sem pa vedela da bo najbolj vesela darila, ki da bom naredila sama. In tako se je vse začelo.

blima4

No, tako pa smo nekako našle skupno pot tudi me. Prvi sestanek ob kavici se je začel tako, da je s seboj prinesla ogromno torbo polno različnih torb, torbic, vrečk in nahrbtnikov, ki so bili vsak za sebe popolnoma druga zgodba. In seveda se jih Ana ni mogla nagledati. Se jim načuditi. In jih prelagati eno preko druge, znova in znova. Odločitev je padla takoj – Blima mora šivati za Baebo. Prav tako so se poleg odločitev za prvo poletno kolekcijo takoj porodile tudi ideje za kolekcijo ob začetku šolskega leta, ideje za božično darilno kolekcijo itd.
Resno – punca je zakladnica idej in elana za delo – to pa v naši ekipi potrebujemo. Da ne govorim, da je na tretje srečanje prišla v majici s svojim logotipom in nepopisno lepem, posebnem krilu, ki ga je seveda sešila sama. BREZ BESED.
Več o njej najdeš na njeni FB strani in Instagramu.

Upava, da sta Donna in Blima tudi vam všeč, saj vas v spletni trgovini že čakajo novi izdelki, ki so nastali v sodelovanju, ki smo ga poimenovale kar Blima za Baebo ♥ Midve sva očarani. Upava, da boste tudi ve. Saj se zgodba ne bo zaključila tako hitro.

Pokukaj in izberi svojo najljubšo >>

blima56

Pusti sporočilo