Baeba in 500+ podjetnic

V sredo sva se s Špelo udeležili dogodka 500 podjetnic (ona prvič). Mogoče najprej ni bila najbolj prepričana če je ona za take zadeve. Ampak mislim, da jo bom od tega dne dalje lažje prepričala v obisk podobnih dogodkov.

Dogodek je osnovno namenjen ženskim podjetnicam oz. tistim, ki si to želijo postati. Kaj je lepšega kot dvorana polna močnih, pogumnih, kreativnih in samozavestnih podjetnic, ki se držijo “dresscode” pravila – nekaj rdečega (marsikateri moški bi se ustrašil). Dogodek, ki obljublja nepozabno druženje, nova poznanstva in odličen program. Pa ta ni namenjen le izkušenim podjetnicam ali začetnicam, temveč tudi takim, ki še niste začele svoje podjetniške poti, ampak v vas tli neizmerna želja po svojem podjetju, novi poti v življenju in lastnem uspehu.

podjetnica3

Za naju je bila to priložnost, da srečava stare znanke iz podjetniških krogov, bivše sošolke in bodoče prijateljice. Priložnost, da spoznava še več enako mislečih ustvarjalk, ki želijo izživeti svojo kreativnost v svojih delih in kar je tudi zelo pomembno – predstaviti dvojo dejavnost, delo, področje, podjetje in seveda nov Baeba produkt, ki bo kmalu ugledal luč sveta.

Tako se je Špela predstavila kot del Baeba ekipe in kot predstavnica (bodoča direktorica) družinske tiskarne R-tisk. Upam, da ste jo pocukale za rokav, saj je ob stisku roke vsaki predala še njihov blokec in letak. Ja kakopak, dve zelo kvalitetni tiskovini, da vam s tem lažje približa svojo dejavnost.

podjetnica1

Jaz sem sicer nosila tudi broško mojega podjetja za grafično oblikovanje GO AP, ampak mogoče o njem nisem toliko govorila. Raje se predstavim kot oblikovalka, katere otrok je Baeba :) Sem potrebovala, kar nekaj let, da sem znala cenit to kar sem ustvarila, govoriti o tem s ponosom in spodbujati druge ki bi, pa si mogoče ne upajo. Seveda, če si z menoj zamenjala #polovička letak za vizitko, te bo na mailu pričakalo presenečenje! ;)

podjetnica2

Dogodek je bil super dobro organiziran, s fenomenalni predavatelji, briljantnim voditeljem, najbolj primerno izbranim nastopom Martine Ipša ob katerem smo se lahko konkretno nasmejale. Kar pa je bilo za naju ključnega pomena za preživetje – kava in voda :) Tako je, če na dogodek prideš totalno izmučen od dela in neprespanosti. Rešilna bilka kljub temu, da se načeloma izogibaš prevelikim količinam popite kave. Seveda, sem jaz letos odmislila tudi visoke pete – na napakah se učimo :D
Pri kosilu sva seveda pogrešali malo več raznolikosti in zelenjave … ampak tudi to se da preživeti, če po dogodku skočiš še na dobro tortico ♥

podjetnica4

Kaj lahko prinese tak dogodek udeleženkam, ki so že uspešne podjetnice? Nove ideje, svež veter v jadra, nova poznanstva
Kaj lahko prinese tak dogodek udeleženkam, ki so podjetnice začetnice? Veliko motivacije, dobre nasvete, nova poznanstva
Kaj lahko prinese tak dogodek udeleženkam, ki še niso podjetnice pa bi to rade postale? Potreben pogum, veliko znanja, nova poznanstva

Midve sva veseli, ma kaj veseli, PRESREČNI, da sva spoznali veliko podjetnic/ustvarjalk, ki jim tudi sami slediva že nekaj časa, da sva srečali veliko prijateljic/znank, s katerimi nimava veliko stikov, da sva prišli v stik z ženskami, ki so nama velika inspiracija in dober zgled na najini podjetniški poti. (še ko skušaš naredit spodoben selfie, se ti za to preveč tresejo roke)

podjetnica6
NEPRECENLJIV občutek ob katerem nama zaigra srce in se malce orosi tudi oko, pa doživiva takrat, ko se nekomu predstaviva, ki nama z veseljem pove, da pa naju že pozna, nama sledi in pove kako super izdelke ustvarjava. Še boljši moment – ko ti nekatere mahajo že na daleč, te iščejo in kažejo na broške, te pozdravijo z navdušenjem in velikim veseljem.

Hvaležni sva za vsak klepet z vami, iz SRCA. ♥

Ana & Špela

podjetnica7

Pusti sporočilo